Konslating

Primena i rezumevanje statistike u 21. veku su neophodni uslovi za kvalitetan i uspešan rad. Gotovo je nemoguće pronaći posao gde ne postoji potreba za razumevanjem zaključaka izvedenih iz statističkih analiza. Svako planiranje moralo bi biti zasnovano na obradi i analizi podaka jer se samo tako postiže pouzdanost i tačnost. Statističke metode su osnovni alat u velikom broju naučnih disciplina, bez obzira da li su u pitanju prirodne, tehničke, medicinske ili društvene nauke. Marketing stručnjaci istražuju tržište, sociolozi i psiholozi proučavaju ljudsko ponašanje, finansijski analitičari se bave vremenskim serijama, medicinari prate pacijente, biolozi analiziraju DNK, menadžeri primenjuju kontrolu kvaliteta, javna uprava koristi informacije za upravljanje naseljima i regionima, itd. Ono što je zajedničko za sve njih jeste da se u svojoj profesiji moraju oslanjati na statistiku.

Univerzitetski centar za primenjenu statistiku objedinjuje veliki broj eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti, raspolaže vrhunskim sofverom, ima razvijenu saradnju sa domaćim i stranim institucijama u obalsti statistike i zato je u mogućnosti da Vam pomogne u prikupljanju, analizi i interpretaciji rezultata koji su vam neophodni za uspešan rad.

Posebne pogodnosti Centar nudi za pomoć oko izrade doktorskih disertacija ili završnih radova, a koji obuhvata rad sa podacima.

Ukoliko imate problem ili zadatak za nas ili su vam potrebne stručne konsultacije obratiti nam se putem mejla stat@uns.ac.rs, putem telefona ili klikom ovde.

Kontakt

(+381) 064-813-4717
(+381) 021-485-2033

Adresa

Dr Zorana Đinđića 1
21000 Novi Sad
Republika Srbija